DESPRE NOI

despre-noi-full

COMPANIE

 Agentia Imobiliara CORA PREST va pune la dispozitie toata gama de servicii specializate pentru reprezentare/intermediere a tranzactiilor de Vanzare, Cumparare, Inchiriere, Schimb Imobiliar, Administrare de Imobile si un vast portofoliu de oportunitati imobiliare din SIBIU pentru toate tipurile de imobile: apartamente / case si vile / birouri/ spatii comerciale / spatii industriale / pensiuni / terenuri.

   Oferim CONSULTANTA gratuita si cele mai bune solutii imobiliare la nivel local, intr-un oras de talie europeana in expansiune. Solutiile oferite vor fi totdeauna transparente si in conformitate cu obiectivul si necesitatile dumneavoastra, asa ca nu ezitati sa ne contactati cand aveti nevoie de cateva sfaturi pentru ca doriti sa cumparati, sa vindeti, sau sa închiriati un imobil, si vom avea pentru dvs. cele mai avantajoase solutii. Apeland la serviciile noastre veti fi indrumati spre cele mai bune oferte, veti decide mult mai usor care este proprietatea care vi se potriveste, in acest fel veti economisi timp si bani.

   Ne distingem prin calitatea serviciilor oferite de-a lungul celor 15 ani de activitate in domeniul imobiliar, bazate pe stima si incredere reciproca. Seriozitatea si promptitudinea in relatia cu clientii nostrii reprezinta o prioritate, obiectivul nostru principal fiind implicarea totala in vederea realizarii cu succes a planurilor dumneavoastra din domeniul imobiliar, astfel incat la finalul tranzactiei, sa fiti mai mult decat multumiti de serviciile noastre si de alegerea facuta.

Multumirile clientilor nostrii sunt cea mai buna recomandare pentru noi !

Profitati de experienta noastra !

DE CE CORA PREST

dece-1

   Profesionalismul, seriozitatea şi promptitudinea reprezinta o prioritate pentru noi, oferindu-va cele mai bune servicii.

dece-2

   Suntem într-o continuă dezvoltare, ne adaptam permanent cerintelor pietei si tindem să devenim cei mai buni.

dece-3

   Suntem pregatiti sa dam curs oricarei provocari si suntem convinsi ca experienta si profesionalismul vor ajuta fiecare client sa-si gaseasca locuinta care-l reprezinta.

dece-4

   Apeland la serviciile noastre veti fi mai bine informati si consiliati economisind astfel timp si bani.

    Avand in vedere ca oferta agentiei Cora Prest este alcatuita in urma vizionarii tuturor locatiilor suntem siguri ca veti fi multumiti de ceea ce va vom prezenta iar intentiile dumneavoastra pe plan imobiliar se vor materializa curand.